Saran Holdingden Van’a Spor Salonu

Saran Holding’in eğitim ve spor konusundaki sosyal sorumluluk çalışmaları ışığında, Van’da inşa edilecek kapalı spor salonunun temeli atıldı.

Yaşanan deprem sonrası 7 Aralık 2011 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’nda düzenlenen törenle hayırsever işadamları bir protokol imzalamış ve Van’ın eğitimine destek sözü vermişlerdi . Saran Holding’in Atatürk Lisesi Bahçesinde yapacağı Van Saran Kapalı Spor Salonu’nun temeli atıldı . Van Saran Kapalı Spor Salonu’nun yapımı ile ilgili bilgi veren Van İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır , Van eğitimine destek vermek için eski Atatürk Anadolu Lisesi bahçesine Saran Holding tarafından bir kapalı spor salonu yapılacağını belirtti .

Sayılır “Kapalı spor salonu öğrencilerimizin sosyal aktivite uygulamaları ve ders dışı etkinlikleri için bir ihtiyaç olup , öğrencilerin sosyal kimliklerinin gelişimleri için faydalı olacaktır . Öğrencilerimizin eğitim ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için birçok protokol imzalandı . Bu protokollerden biri olan Saran Holding kapalı spor salonu yapım aşaması için çalışmalarını başlatmış oldu . Van eğitimine katkı sağlayan ve sağlayacak olan hayırseverlere Saran Holding nezdinde teşekkür ediyorum . Devletimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile 2012 - 2013 eğitim - öğretim yılında ihtiyacımız olan okul ve derslik sayısına kavuşmuş olalım . İl dışında okumakta olan çocuklarımız önümüzdeki yıl tekrar şehirlerine dönmüş olacaklar . Onlar dönmeden eğitim ve eğitim yılı başlamadan yeni derslikleri ve okulları tamamlamamız gerekiyor . Bu nedenle Van eğitimine yapılan bağışı çok önemsiyoruz” dedi .

Kaynak: İHA