Quresma: Beşiktaş'la Sözleşmem Sürüyor, Burada Mutluyum

Beşiktaşlı Ricardo Quresma, Beşiktaş ile sözleşmesinin devam ettiğini ve burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takımın Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, pazar günü oynadıkları Fenerbahçe maçı ile bugünkü maçın arasında fark bulunmadığını belirterek, "İlk maçta bulduklarımızı değerlendirmedik. Bu maçta çok pozisyon bulduk ancak bir tanesini değerlendirdik. İlk maçta iyi işler yapmıştık. Fenerbahçe ile eşit seviyedeydik." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Seneye Quresma'nın durumu ne olacak?" sorusuna ise yıldız futbolcu, "Kulübümle 1 sene daha kontratım var. Burada olmaktan çok mutluyum. Bir gün olur sıkıntı yaşarsam o zaman gerekli kişilere söylerim. Bugüne kadar böyle bir durum olmadı. Elimden geldiğince takıma yardım etmeye çalışıyorum. Burada kalmak istiyorum." cevabını verdi.Başka bir gazetecinin, "Kulübün ekonomik sorunları var. Yıllık ücrette indirim istenirse kabul eder misin?" sorusuna ise "Benim için problem yok. Gerekli kişilerle konuşuruz" diye cevap verdi.

CENK GÖNEN: GALİBİYETİ BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM

Beşiktaşlı Cenk Gönen de stres düzeyi yüksek bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Genç kaleci, "Çok goller kaçırdık. Ancak sonunda kazanmak sevindiriciydi. Son iki maçımızı galibiyetle bitirip bu seriyi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Sezon içinde oynanan derbi maçlarda kötü oynamadıklarını ifade eden Cenk, "Biz sezon içindeki derbilerde de iyi oynadık. Bugün o şanssızlığımızı kırdık. Kalan iki maçımızı kazanmak istiyoruz. Bugünkü galibiyeti Başkanımız Fikret Orman'a armağan ediyorum." diye konuştu.