'Koşabiliyorken Koş' Mersin

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Mersinlileri her sabah düzenli spor yapabilecekleri ‘Koşabiliyorken Koş’ projesine davet etti.

Kentin birçok farklı noktasında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek sabah sporlarında amaç, sağlıklı yaşam. Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Spor Genel Müdürlüğü destekli "Koşabiliyorken Koş" projesinin, Mersin'de bu ay başlayıp yıl sonuna kadar süreceği bildirildi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Koşabiliyorken Koş" projesinde sağlıklı yaşamın amaçlandığı ifade edilen açıklamada, başvuru kayıtlarının da başladığı bildirildi.

Açıklamada, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı uzman antrenörlerin yaptıracağı çalışmaların, her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 06:30 ile 08:00 saatleri arasında gerçekleşeceği belirtildi.

Proje ile ilgili bilgi veren Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç da en büyük hedeflerinin 7'den 70'e her vatandaşa sporu sevdirmek ve spor ruhunu aşılamak olduğunu vurguladı.

Bu sayede spor bilinci ve altyapısını oluşturmak istediklerini dile getiren Koç, "Yapılacak olan 'Koşabiliyorken Koş' projesi Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından destek bulan bir çalışma. Projenin bu ay içinde başlayıp yıl sonuna kadar devam etmesini planlıyoruz. Mersinlilere spor bilinci oluşturup spor hizmeti sunmak açısından son derece faydalı olacağından şüphemiz yok. Unutulmamalı ki, sağlıklı yaşam için spor şart" dedi.

Projenin, kentin birçok farklı yerinde vatandaşlarla buluşacağı bilgisini veren Koç, alanlarında uzman olan kurum antrenörlerini bu anlamda görevlendirdiklerini kaydetti.

Koç, Mersinlileri sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet etti .

Kaynak: İHA