İsabeylili Kızların Hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Yıldızlar basketbol kategorisinde Aydın il birincisi olduktan sonra Denizli’de düzenlenen Ege Bölgesi Grup Birinciliği müsabakalarında 1. olan İsabeyli İlköğretim Okulu kız basketbol takımı, Düzce’de yapılacak yarı final karşılaşmalarında Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor.

Çıktıkları her müsabakada Aydın’ı başarı ile temsil eden İsabeyli İlköğretim Okulu kız basketbol takımı, İsabeyli Şırlanspor olarak çıktıkları her maçta adeta kupalara ambargo koyuyor. Aydın’da düzenlenen müsabakalar sonucunda il birincisi olan takım, hemen ardından Denizli’de yapılan Ege Bölgesi grup birinciliği karşılaşmalarında 1. oldu. Kız basketbol takımı bunun yanında, yine Denizli’de 8 takımın katılımıyla gerçekleşen yıldız kızlar basketbol Türkiye şampiyonasında, Ege Bölgesi Grup 1. olarak Aydın ilini 7-11 Mayıs tarihlerinde Düzce’de yapılacak Türkiye Şampiyonası yarı final karşılaşmalarında temsil etmeye hak kazandı.

Başarılarının tesadüf olmadığını ifade eden yıldız kızlar, “Aydın ilini en iyi şekilde temsil etmekten guru duyuyoruz ve bu şampiyonada iddialıyız” şeklinde konuştular.

Takım antrenörü Orhan Atalay ise, desteklerinden ötürü başta İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim olmak üzere, Okul Müdürü Cengiz Ulus’a teşekkür ederek, “Belediye başkanımız Sayın Bekir Kuvvet Erim bize her ortamda destek verdi. Başarımızda onun da büyük payı var. Düzce’de yapılacak olan şampiyonaya da yine belediye başkanımızın desteğiyle gideceğiz. Orada elde edeceğimiz şampiyonluğu Aydınlılara hediye etmek için sabırsızlanıyoruz’ dediler .

Kaynak: İHA