Futbolda Türkiye Şampiyonu İshakpaşa İ.Ö.O

Türkiye Küçükler Futbol Şampiyonası 'nında şampiyon olan İnegöl İshakpaşa İÖO Futbol Takımı, Türkiye’yi Polonya’da temsil edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı-Milli Eğitim Bakanlığı ve Danone’nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Küçükler Futbol Şampiyonası'nı İnegöl İshakpaşa İÖO Futbol Takımı kazandı. Şampiyonluğu elde eden İnegöl İshakpaşa İÖO Futbol Takımı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici’yi ziyaret etti. Türkiye Şampiyonu sporcu öğrenciler, öğretmen ve okul idarecilerinin ziyaretinde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, öğrencileri ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik etti.Birçok branşta Türkiye dereceleri alındığını söyleyen Bilici, şimdiye dek futbolda ülke çapında bir derece alınmadığını kaydetti.

Bilici, bu anlamda alınan Türkiye Şampiyonluğu'nun ayrı bir anlam ifade ettiğini belirtti.

Türkiye Şampiyonu olarak Türkiye’yi Polonya’da temsil edecek olan sporcu öğrencilerden hiçbir desteğin esirgenmeyeceğini belirten Mustafa Bilici, öğrencilerden de başarı sözü aldı.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve 81 ilden toplam 96 takımın katılımıyla İzmir Selçuk’ta gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Futbol Şampiyonası'nda ipi İnegöl İshakpaşa İÖO Futbol Takımı göğüsledi. İshakpaşa İÖO Futbol Takımı, Polonya’da gerçekleştirilecek olan Danone Uluslar Kupası'nda Türkiye’yi temsil edecek .