Fenerbahçeli Futbolcular: Kalan İki Maçı Kazanıp Şampiyon Olacağız

Fenerbaçeli Volkan Demirel ve Bekir İrtegün, Beşiktaş mağlubiyetinin geride kaldığını, kalan iki maçlarını kazanarak şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, Galatasaray'ın Trabzonspor ile berabere kalmasının rahatlığının kendilerine yaramadığını belirterek, "Rahatlık bize yaramıyor. Her şeyin zorunu seviyoruz, mağlup olduğuğumuz için kimse üzülmesin. Güzel bir seri yakalamıştık. Hedefimiz bu seride 6 maçın hepsini kazanmaktı ama neticede kaybettik. Her şey yine bizim elimizde; zaten şampiyon olmak istiyorsak Trabzonspor ve Galatasaray'ı yenmek zorundayız. Bu akşam Beşiktaş bizden çok iyi oynadı. Bir şey söyleyince herkes üzerine alınıyor. Biz elimizden geleni yapıp iki maçı kazanıp şampiyon olacağız" diye konuştu.

Bekir İrtegün de dün akşamki skordan sonra ellerine geçen fırsatı değerlendirmediklerini söyledi.

Savunma oyuncusu, "Dünkü Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından elimize bir fırsat geçmişti. Kazanalım gidelim isterdik ama olmadı. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İlk yarı golü bulsak maçın skoru farklı olacaktı. Bu maçın yasını tutamayız. Biz buraya zor maçlar kazanarak geldik, iki maçı kazanıp mutlu sona ulaşacak güçteyiz. Bu işin sonunu getireceğiz" şeklinde konuştu.