Fenerbahçeli Futbolcu Ziegler Açıklaması

Fenerbahçeli futbolcu Reto Ziegler, Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldukları maçı unutmaları gerektiğini kaydederek, ''Kafamızı havaya kaldıracağız ve şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Reto Ziegler, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, uğradıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, ''Maçı kazanıp lider olmak istiyorduk ama olmadı. Beşiktaş iyi bir maç ortaya koydu ve iyi mücadele ettiler ama bir yandan da ilk yarıda sadece bir gol şansı buldular ve o şansta da gol buldular. Bir an önce bu maçı unutup önce Trabzonspor maçını düşünmemiz gerekiyor'' dedi.

Ziegler, şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, ''Hafta içinde maçlarımızı kaybettik ama her takım hafta içinde maçlar kaybetti, bu bize özgü değil. Artık kafamızı öne kaldıracağız, hatalarımızdan ders almak istiyoruz. Bu iki maçı kazanacak gücümüz var. Kafamızı havaya kaldıracağız ve şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA