Beşiktaşlı Futbolcu Hilbert Açıklaması

Beşiktaşlı futbolcu Hilbert, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda deplasmanda Fenerbahçe ile yaptıkları maçtaki hataları tekrar etmedikleri için, ikinci maçta galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Hilbert, Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, 2-1 mağlup oldukları ilk karşılaşmaya göre daha iyi savunma yaptıklarını belirtti.

Hilbert, ''İlk maça göre bence daha iyi kapanıp defans yapabildik. İlk maçta bazı hatalar yaptık. Bu hatalar nedeniyle golleri yedik. Bu maçta bu hataları tekrar etmeyince galip gelebildik'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın kaçırdığı gol fırsatlarına ilişkin ise Hilbert, ''Pozisyona girmek artıdır. Bunları değerlendirememek ise bu işin negatif yönüdür. Maçı belki bir kaç gol daha atarak kolaylayabilirdik'' diye konuştu.

Basın tribününde yapılan oylamada Almeida'nın maçın oyuncusu seçildiğini, Almeida'yı oylamada Egemen ve Cenk'in izlediğinin belirtilmesi üzerine Hilbert, kendisinin de buna katıldığını ancak Fabian Ernst'in performansını beğendiğini kaydederek, ''Alex'i oyunun dışına itti. Cenk ve golü atan Almeida'yı da sayabilirim'' diye konuştu.

-Veli Kavlak-

Beşiktaş'ın genç oyuncularından Veli Kavlak, kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, ''Kazandığımız için çok çok mutluyuz. İlk yarı o kadar iyi geçmedi ama sonunda golü bulduk. Bizim için çok önemliydi. Kendimize güvenimiz geldi. İkinci yarı daha iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. İyi ki kazandık'' dedi.

Veli Kavlak, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Ben de bulunduğumuz mevkide en iyisini yapmaya çalıştım'' diye konuştu.

Kaynak: AA