Beşiktaş'ın Portekizli Yıldızı Ricardo Quaresma Açıklaması

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Fenerbahçe karşısında ellerine geçen şansı iyi değerlendirerek, maça kazandıklarını söyledi.

Quaresma, Spor Toto Süper Final 4. hafta maçında Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakipleriyle oynadıkları ilk maçta pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Bu akşam devamlı maçın içindeydik. Bir pozisyonu değerlendirip galip geldik. Aslında ilk maçta da iyi işler yaptık. Hiçbir zaman Fenerbahçe'den kötü oynamadık. Bugün elimize geçen şansı iyi değerlendirip, galip geldik.''

Quaresma, seneye durumunun ne olacağıyla ilgili bir soru üzerine, 1 sene daha kontratı olduğunu hatırlatarak, ''Beşiktaş'ta ve bu ülkede olmaktan çok mutluyum. Eğer bir gün sıkıntı yaşarsam ve mutlu olmadığımı hissedersem gerekli kişilere söylerim. Elimden geldiğince bu kulübe yardım etmek istiyorum. Ben burada kalmak istiyorum'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''Yönetim yıllık ücretinde indirim isterse o fedakarlığı yapar mı-'' sorusu üzerine Portekizli yıldız, ''Benim için bir problem değil. Kulüpte gerekli kişiler beni ararlar konuşuruz. Herkesle çok rahat bir şekilde konuşurum'' dedi.

Kaynak: AA