Aykut Kocaman: İki Maçımızı Kazanıp Şampiyon Olmak İstiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Final'de kalan iki maçı da kazanıp şampiyon olacaklarını söyledi.

Takımının deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Kocaman, "Ligin 24. haftasında da Galatasaray'ı yakalama fırsatımız olmuştu o gün yapamadık. Bugün de elimize geçen fırsatı değerlendiremedik. Dün akşam puanları eşitlemeyi düşünerken, biz yenilince maalesef rakip bir puan daha öne geçti. Beşiktaş son derece istekli iyi oynadı, kazanmaya yakındılar ve kazandılar." dedi.

İlk yarının istedikleri şekilde geçtiğini ifade eden Aykut Kocaman, "Oyunun kontrolü bizdeydi. Burada ufak bir sıkıntı oldu. Bir akşam önce rakibin puan kaybetmesi yüksek isteklilik hali sabırsız oyunu getirdi. Bir an evvel skoru elde etmek için yüklendik. Ama ilk yarının sonunda şanssız bir gol yedik. İkinci yarı skor dezavantajı vardı. Daha sonra gol gelmeyince takım olarak dağınık bir görüntü verdik. Herkes hücumu düşününce kalecimiz Volkan farkın artmasını engelledi"Öte yandan bir gazetecinin "Fatih Terim ve Şenol Güneş'in size yönelttiği eleştiriler konusunda neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise başarılı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Söylenenlere bakıldığı zaman Fatih Terim'in söylediklerine aynen katılıyorum. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Çok doğru şeyler söyledi.

Şenol Güneş'in söylediklerini anlayamadım. Fazla bir şey kavramadığım için bir şey söylemeyeceğim. Maçtan sonra benim söylediklerim, geçen yılda çok zorlu maçlar oynadık, geçen yılın şampiyonluğunun haklı vurgusunu yaptım"

"KALAN İKİ MAÇI KAZANIP ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Aykut Kocaman, Süper Final'de Trabzonspor ve Galatasaray maçlarını kazanıp şampiyon olacaklarına inandığını kaydetti.

Trabzonspor maçının gergin olacağını bildiğini kaydeden Kocaman, "Zor bir maç oynayacağız. Savaş değil. Oyunun gerilimin artması normal. Trabzonspor maçı da böyle olacak. Oyunun kontrolünü alıp iki maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.