Valencia'lı Mehmet Topal 7 milyon euro'ya Fenerbahçe'de

Fenerbahçe yönetiminin, 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Mehmet Topal için Valencia Kulübü ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Galatasaray'dan transfer olduğı Valencia'da top koşturan ve adı bir süredir Türk takımlarıyla anılan Mehmet Topal, yurda dönüş yapabilir.

Lig TV'nin "Son Dakika" haberine göre; Fenerbahçe yönetiminin, 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Mehmet Topal için Valencia Kulübü ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Bu sezon 20 lig maçında forma giyen ve gol atamayan milli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maçta 2 gol atarak takımının yarı final oynamasına katkı sağlamıştı.

İspanya basınında çıkan haberlerde, Mehmet Topal'ın bir süredir takımdan ayrılma fikrini ciddi olarak düşündüğü ve daha fazla süre alıp daha önemli roller üstlenebileceği bir takıma gitmeyi düşündüğü belirtiliyordu.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, kimi zaman gösterdiği performansla övgü alıp 29 resmi maçın 22'sinde ilk 11'de yer alsa da, bir türlü takımın vazgeçilmezleri arasında yer alamamış ve zaman zaman eleştiri oklarına hedef olmuştu.

Profesyonel futbol kariyerine Çanakkale Dardanelspor'da başladıktan sonra 2006 yılında Galatasaray'a transfer olan Mehmet Topal, 2010 yılında ise 5.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı - kırmızılı ekipten ayrılarak Valencia'ya transfer olmuştu.

Konuyla ilgili olarak tarafların, kısa sürede bir açıklama yapması bekleniyor.