Türkiye: 1 - Bulgaristan: 0 (ilk Yarı)

Türkiye ile Bulgaristan milli takımları arasında oynanan hazırlık maçının ilk yarısını ay - yıldızlı ekip, 1 - 0 önde tamamladı

EMRE VE ARDA ISINMA TURLARINDA

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bulgaristan ile oyananan hazırlık maçında iki yeni takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile Arda Turan'ı ilk 11'de sahaya sürdü. Fenerbahçe'den Arda Turan'ın da forma giydiği Atletico Madrid'e transfer olan Emre, böylece İspanyol ekibin oyuncusu olarak ilk milli maçını oynadı.

MİLLİLER, LÖSEMİLİ PETROV'U UNUTMADI

Türkiye, geçen Mart ayında kan kanseri teşhisi konulan Bulgaristan Milli Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Stiliyan Petrov'a maç öncesi jest yaptı. Aynı zamanda Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın takım kaptanlığını üstlenen Petrov'a moral vermek için Bulgar oyuncunu isminin yazdığı tişörtlerle ısınmaya çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

21. dakikada sol kanatta çalımlarla ceza alanına giren Sercan’ın, geriye çıkardığı topu, Bulgaristan savunması kornere çelti.
22. dakikada Ömer, Türkiye’yi 1 – 0 öne geçirdi. Bu dakikada kazanılan köşe atışında Nuri’nin ceza alanı içine yaptığı ortada, iyi yükselen Ömer’in kafa vuruşunda top, ağlarla buluştu: 1 – 0.
40. dakikada Zlatinski’nin ortasında altı pas içinde İsmail, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı da 1 - 0 Türkiye'nin üstünlüğünde sona erdi .