Trabzonspor’un Adrian Beklentisi

Ülkesi Polonya'nın 2012 Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna çağrılan ve önemli bir fırsat yakalayan Adrian yeni sezon öncesi için gerçek futbolunu ortaya koyarak teknik direktör Şenol Güneş’e kendini yeniden ispatlamak istiyor.

Trabzonspor’a menajerlik ücreti ile birlikte Bordo-Mavili ekibe 5 milyon 635 Bin Euro gibi ciddi bir rakam karşılığında transfer edilen ancak bu sezon beklentilere cevap veremeyen Adrian, 2012 Avrupa Şampiyonası'nda kendini ispatlamayı hedefliyor. Ligde 31, Süper Final’de ve Şampiyonlar Lig’nde 5, Avrupa Lig’nde 3 ve Türkiye Kupası 2 kez forma giyen Polonyalı oyuncu Süper Lig’de 8 asist yaparken söz konusu maçlarda ise gol atma başarısı gösteremedi.

10 numara özelliğini bu sezon gösteremeyen Adrian Mierzejewski Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyacağı performans ile teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girmeyi hedefliyor. Gelecek sezon teknik direktör Şenol Güneş’in kuracağı kadroda değişmez isim olmak ve ilk 11’i yerine garantileyebilmek için ter dökecek. Bordo-mavili kulüp ise oyuncusunun Polonya Milli Takımı forması ile ortaya koyacağı performansı ise merakla bekliyor. Büyük umutlarla yüksek bonservis bedeli harcayarak transfer ettiği oyuncusunu yakından izleyecek olan Karadeniz ekibi gelecek sezon planlarını da bu yönde yapacak.

Trabzonspor’da istediği performansı sergileyemediğini belirten Adrian, “Şenol hocamla diyaloğum olumlu. Sürekli bize yakın davranıyor. Yaptığımız görüşmelerde ailemi ve bir sorunun olup olmadığını soruyor. İlgisi ve diyaloğu çok iyi. Sahada benden çok iyi olmamı istiyor. Çünkü daha iyisini yapabileceğimi biliyor. Bende daha iyi olmak zorundayım. Trabzonspor’da olmam gereken yerin daha aşağısında performans sergilediğim kesin. Gelecek sezon Trabzonspor’da daha iyi bir verim ortaya koymak istiyorum. Her oyuncunun ilk sezonları zordur. Bende bu zorluğu atlatacağımı düşünüyorum. Gelecek sezon daha iyi olacağımın sözünü verebilirim” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA