Gediz MNA Anadolu Lisesi Gençlik Spor Nike Halı Saha Futbol Ligi Şampiyonu Oldu

Gediz İlçesi'nde ilk kez düzenlenen Liseler Arası Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvasında Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi Gençlik Spor şampiyon oldu.

Gediz MNA Anadolu Lisesi Halı Sahasında gerçekleştirilen Liseler Arası Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvasında 26 takım yarıştı.

Turnuvanın final maçı MNA Anadolu Lisesi Gençlik Spor ile Gediz Anadolu Lisesi YASAG 2K3G arasında yapıldı. MNA Anadolu Lisesi Gençlik Spor Gediz Anadolu Lisesi YASAG 2K3G Sporu 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Turnuva hakkında değerlendirme yapan Gediz Nike Halı Saha Ligi Sorumlusu İbrahim Demir, Türkiye'de 3 yıldan beri yapılan yaş grupları halı saha liginin bu yıl yeni bir düzenlemeyle "Liseler ve Üniversiteler Nike Halı Saha Ligi" olarak 81 il merkezi ve ilçe nüfusu 50 bini aşan ilçelerde gerçekleştirildiğini, Gediz'in de bu lig turnuvasına katılmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Nike Halı Saha Ligi Sorumlusu İbrahim Demir, "Bizleri katılım noktasında destek veren Endüstri Meslek lisesi, MNA Anadolu Lisesi, Gediz Anadolu lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi ve Şehit Hüseyin Gürlekli Sağlık Meslek Lisesi müdürlerine, takım sorumlusu Öğretmenlerine, MNA Anadolu Lisesi İdareci, Öğretmen ve personeline, Okul Aile Birliği Başkanlığına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Her zaman spora destek veren İlçe kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu'na ve bu turnuvanın Gediz'de gerçekleşmesini sağlayan Futbol Federasyonu Nike Halı Saha Ligi Sorumlusu Sertan Kırağası beye teşekkür ederim.

Önümüzdeki yıl bu etkinliğe daha fazla takımın katılacağı kesindir. Yeter ki çocuklarımıza destek verelim. Bu çocuklarımız şimdi Bursa'da yapılacak bölge birinciliğine katılacaklar. MNA Anadolu Lisesi Gençlik Spor takımına başarılar dilerim" dedi .

Kaynak: İHA