Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor..

Spor Toto 3. Lig 1. Grup maçlarının ardından 2. Lig şansını Play-Off'ta da kaybeden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da 3'ü kiralık 7 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiği belirtildi.

Teknik Direktör Turhan Özyazanlar’ın 1 yıl daha mukavelesi olduğu ve durumunun yönetimle yapacağı toplantıda netlik kazanacağı bildirildi.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, Büyükşehir Belediyespor'da aralarında kaptan Mansur Çalar'ın da olduğu 7 futbolcunun sözleşmesinin 31 Mayıs itibariyle sona ereceğini dile getirdi. Yeşil, “Kaptanın yanı sıra kiralık oynayan Kamil İçer (Boluspor),Yusuf Yağmur (Y.Malatyaspor) ve Yaşar Yılmaz (Adana DS) ile Kenan Genç, Erhan Özdil ve Muhammed Savaşçı bu tarihten itibaren serbest olacak. Takımdaki diğer futbolcuların ise 2013 veya 2014'e kadar sözleşmeleri var. Ligin ilk yarısının son 2 haftasında takımın başına gelen teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın sözleşmesi ise devam ediyor. Ancak tecrübeli hocanın takımda kalıp kalmayacağı yönetimle önümüzdeki günlerde yapacağı görüşmede belli olacak" dedi .

Kaynak: İHA