Malatyalı 2 Badminton Sporcusu Milli Takıma Davet Edildi

Badminton Milli Takım seçmelerinde Malatya’dan da iki sporcu seçildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan, 25-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında Kırıkkale ilinde yapılan Badminton Milli Takım seçmelerinde Serkan Bayram ve Muhammed Tekel Badminton Milli Takımı'na seçilerek büyük sevinç yaşattılar. İl Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan badminton antrenörü Nazım Denizhan tarafından büyük bir özveri ile çalıştırılan sporcularımız Milli Takım’a seçilmelerinin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret ettiler” denildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı yaptığı açıklamada, ''İlimizde badminton sporu meyvesini vermeye başladı.

Yıllardır büyük bir özveri içerisinde antrenörümüz Nazım Denizhan tarafından çalıştırılan sporcularımız Milli Takım’a seçilerek, bizlere büyük sevinç yaşattılar. Bu nedenle antrenörümüz Nazım Denizhan ve sporcularımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Kaynak: İHA