Bursaspor’un Yaşayan Efsanelerinden Geleceğin Timsahlarına Madalya ve Kupa

Açılışını Bursaspor’un başarılı Tenkit Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın yaptığı Türkiye Kömür İşletmeli (TKİ) okulu futbol ligi kapanış ve ödül töreni yine Timsah’ın yaşayan efsanelerinin katılımı ile yapıldı.

Nilüfer İlçesi TKİ okulu tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol ligini başarıyla tamamlayan takımlar ödüllerini Bursaspor’un efsanelerinin elinden aldı.Ertuğrul Sağlam tarafından açılışı yapılan turnuvaya toplam 270 öğrenci katıldı.

Okul spor salonunda düzenlenen ödül törenine Bursaspor’un yaşayan efsaneleri katıldı.

Törene Bursaspor’un efsanelerinden; kaptan Sedat Özden (Sedat 3), Kemal Batmaz, Ersel Altıparmak, Mesut Şen ve Sinan Babür katıldı.

Öğrencilere madalya ve kupaları veren Bursaspor’un efsaneleri öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kent iş adamlarının sponsor oldukları takımlar kupa ve madalyalarını efsane kadronun elinden aldı. Ayrıca törende başarılı olan takımlara sponsor olan iş adamlarına da plaket takdim edildi.

“TÜRK SPORU GENÇLİĞE EMANET”
Ödül töreninde bir açıklamada bulunan Bursaspor’un efsane kaptanlarından Sedat Özden (Sedat 3), böyle güzel anlamlı bir törende kendilerini davet ettikleri için okul yönetimine teşekkür ederken, şunları söyledi:“Okul yönetiminin yaşayan efsaneleri anlamaları, böyle turnuvalarında düzenlenmesi son derece önemli ve güzel. Bu durumun devamının gelmesi çok önemli. Türk sporu gençliğe emanet. Bu gençlerin eğitimlerinin üst düzeye gelmeleri için sporla uğraşmaları çok önemli. Spor yalnızca futbolla değil, diğer branşlarla da gelişmeli. Böyle bir organizasyon içinde bizleri davet edip onurlandıran okul müdürü ve yetkili öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum.”Ödül töreninde büyük mutluluk yaşayan başarılı öğrenciler madalya ve kupaları aldıkları Bursaspor’un yaşayan efsaneleri ile hatıra resmi çektirmeyi de ihmal etmedi .