Başkanlık İçin Aklımda Bir İsim Var Ama... O Dönem artık Bitti

TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına konuk olan Fenerbahçe eski Başkanvekili Nihat Özdemir canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de bu süreçten sonra yöneticilik yapmayacağını söyleyen Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım'dan sonra Fenerbahçe başkanlığı koltuğuna oturacak bir ismi de akılında şekillendirdiğini belirtti.

İSMİMİ ORALARDA GÖREMEYECEKSİNİZ...

'Gelecekte Nihat Özdemir'i başkan adayı olarak görme imkanımız olur mu? ' sorusuna yanıt veren Özdemir, Fenerbahçe'deki bundan sonra yöneticilik yapmayacağını ifade ederek 'Ben yöneticiliğe başkanlıkta dahil bu işe nokta koydum. Artık ben bir Fenerbahçe taraftarıyım. Bundan sonra Fenerbahçe'nin kurullarında başkanlıkta dahil olmak üzere görev almayacağım. Benim ismimi orada görmeyeceksiniz ama ben her zaman Fenerbahçe'nin yanında olacağım ' dedi.

AZİZ YILDIRIM'DAN SONA BAŞKAN KİM OLUR?
'Aziz Yıldırım'dan sonra o koltukta kimi görüyorsunuz? ' sorusuna da yanı veren Özdemir aklında bir isim olduğunu ifade ederken, bu ismi açıklamaktan kaçındı. 'Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ' diyen Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü:
'Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan sonra bir çok başkan çıkarır. Aklımda bir isim var ama onu burada konuşmam çok doğru olmaz. O sarf edeceğim isimlere paye vermiş, saymadığım isimlerin ise kalbini kırmış olurum. Yanlış olur. ' dedi.

BEYAZ GAZETE