Başkan Köşker Gebzeli Çocukları Yaz Spor Okullarına Davet Etti

Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulları için kayıtlar başladı.

Başkan Köşker, Gebzeli çocukları; 18 branşta faaliyet gösterecek ve kayıtların 8 Haziran Cuma Günü sona ereceği ücretsiz Yaz Spor Okulları’na katılmaya davet etti

Gebze Belediyesi tarafından her yıl okulların tatile girmesinden sonra açılan yaz spor okullarına kayıtlar 8 Haziran Cuma günü sona erecek. Yaz spor okulları bu yıl 18 ayrı branşta faaliyet gösterecek. Yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, karate, güreş, badminton, jimnastik ve atletizm gibi branşlarının yanı sıra resim, gitar, keman, bağlama, tiyatro, ebru, İngilizce, bilgisayar gibi dersler de verilecek. Yaz spor okulu 11 Haziran Pazartesi günü faaliyete başlayacak.

Gebze Belediyesi yaz spor okulları kayıtları, GESMEK Kurs Merkezi, Gebze Metin Oktay Stadı (TÜFAD), Gebze Kapalı Spor Salonu, Kroman Çelik İlköğretim Okulu Spor Salonu, M.Üstündağ İlköğretim Okulu Spor Salonu ile tüm halı sahalara yapılabilecek. Kayıt yaptırmak isteyen 1998-2007 doğumlu öğrencilerin nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu ve ikametgah senedi ile birlikte başvuru yapması gerektiği bildirildi .

Kaynak: İHA