Adnan Polat suskunluğunu bozdu... Canlı yayında fena bombaladı

Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, TELEGOL'de bombaladı. Adnan Polat, ikinci kez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi ile ilgili olarak TELEGOL'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İkinci kez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Ünal Aysal ve yönetimine yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

BUNU HAKEDECEK NE YAPTIM

'Liseli olsaydım bunlar başıma gelmezdi ' diyen Adnan Polat, Galatasaray'da çifte standart uygulandığını söyledi. Mahkemede kayıp makbuz yüzünden 7 yılla yargılandığını söyleyen Polat 'Bunlar hak edecek Galatasaray'da ne yaptım ' diye sordu.

BENİ GALATASARAY'DAN ATSINLAR

Mahkeme öncesi bazı kişilerin kendisini lekelemeye çalıştığını söyleyen Polat, kendisinin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Bu kişilerin ne yapmaya çalıştığına anlam veremediğini kaydeden Polat 'Ne yapacaklarsa yapsınlar. Eğer beni ihraç edeceklerse etsinler de onlar da kurulsun bende kurtulayım. Her iki ayda bir yeni bir ithamla karşıma çıkıyorlar. Artık benim yakamdan düşmeleri lazım. Amaç bir şey bulup benim Galatasaray'daki sicilimi bozmak. Bunu istiyorlarsa yapsınlar, ihraç etmek istiyorlarsa etsinler, beni Galatasaray'dan atsınlar da kurtulsunlar ve rahatlasınlar ki bende rahatlayayım. ' dedi.

BEYAZ GAZETE