Tarsus İdmanyurdu'nda Şampiyonluk Sevinci

Spor Toto 3. Lig Play-Off grubu final maçında, Bursa Nilüferspor'u 3-0 yenerek şampiyon olan Tarsus İdmanyurdu'nda sevinç yaşanıyor.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig'e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, teknik heyet ve futbolcularını kutladı.

Akdağcık, sezon öncesinde şampiyonluk hedeflediklerini, bunu Play-Off maçlarında da olsa gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Zorlu bir maratondan sonra yeniden Spor Toto 2. Ligi'ne çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere destek olan bütün taraftarlarımıza teşekkür ederiz'' dedi.

Futbolcuların sezon başından bu yana ellerinden geleni yaptıklarını, yenildiklerinde yada kötü sonuç aldıklarında üzüldüklerini belirten Akdağcık, ''Ben her zaman önemli olan ligin sonunda zirvede olmaktır demiştim. Sonuçta artık Spor Toto 2. Lig'e çıktık. Son maçımızda Fethiye'de Bursa Nilüferspor'u güzel bir oyundan sonra 3-0 yendik ve şampiyonluk kupasını alarak, bir üst lige çıkmanın mutluluğuna eriştik'' diye konuştu.

Önümüzdeki sezona çok ciddi olarak hazırlanacaklarını belirten Akdağcık, tüm ilçe dinamikleriyle el ele vererek Spor Toto 2. Lig'de de başarılı olmak istediklerini kaydetti .

Kaynak: AA