Nezarete bile girdik!

Sadri Şener: Şenol Güneş ile Kore’ye gitmeden önce konuştuk. Bu büyük kulüp için nezarete girdiğimi, mahkemelere gidip geldiğimi söyledim. Dönsün, oturup yeniden tartışırız

Trabzonspor 'da Şenol Güneş krizi devam ediyor. Sezonun bitimiyle kulüp resmi sitesinden 'enerjisinin kalmadığı ' açıklamasını yaptıktan sonra 'istifa sinyali ' veren, ardından İstanbul 'da Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar ile bir araya gelen Şenol Güneş 'in davetli olarak gittiği Güney Kore 'de gazetecilere “Bırakabileceğimi söylemiştim. Ama kulübüm bırakmıyor. Kore 'deki huzur, Trabzon 'da yok” açıklamalarına, Şener karşılık verdi:
“Güneş ile Kore 'ye gitmeden önce konuştuk. Ona, bu büyük kulüp için nezarete bile girdiğimi söyledim. Mahkemelere gidip geldiğimizi hatırlattım. Sonuçta Şenol Hocamız da iyi bir Trabzonsporludur. Söyleyeceklerim bu kadar. Güney Kore 'den dönsün, yine oturup tartışırız.”

'ALPER İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ '
Başkan Sadri Şener, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da, “Fildişi Sahilli Sol Bamba 'yı renklerimize katmak üzereyiz. Yasin Öztekin 'i transfer ettik. Alper Potuk 'un kulübü Eskişehirspor ile de görüşmelerimiz sürüyor. Şu an bana göre ekonomik anlamda en rahat kulüpler Trabzonspor ve Galatasaray 'dır. Transfer yapabilirler görüşündeyim. Ayrıca UEFA 'nın ülkemiz futboluyla ilgili vereceği kararı da merakla bekliyoruz. Bu açıklamalardan sonra transferde daha rahat olacağımızı tahmin ediyorum” yorumunu yaptı.