Metin Diyadin: Hakettiğimiz Yerdeyiz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, zor bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, Spor Toto Süper Lig'e çıktıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig Play-Off final karşılaşmasında Adanaspor'u 3-2 mağlup eden Kasımpaşaspor Süper Lig'e yükseldi. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Kasımpaşa'da son iki ayda görev aldığını belirterek, ''İşin içine girdikten sonra, takım olmanın zorluklarını doğal olarak birebir yaşıyorsunuz. 8 haftalık periyotta lige direkt çıkmak için fırsatlar yakaladık. Ancak sakatlıklar ve takımın fizik ve moral açısından iyi durumda olmaması nedeniyle bunu başaramadık.'' dedi.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve Spor Toto Süper Lig'e çıktıklarını vurgulayan genç teknik adam, ''Bu süre içinde ilk iki takım arasında çıkmayı hak ettiğimizi düşünmüyorum ama 3. takım olarak çıkmayı hak ettik. Normal sezonu Adanaspor'un 6 puan önünde bitirdik. Adanaspor'un ligin 2. yarısında müthiş bir çıkışı var, bunu bugün taçlandırabilirlerdi. Onları da tebrik ediyorum. Play-off'ları oynatırsanız, bu iş buralarda birilerinin hüznüyle sonuçlanıyor, bu biz de olabilirdik.'' şeklinde konuştu.

Kasımpaşasporlu oyuncular Gökhan ve Adem ise, normal sezonda Süper Lig'e çıkmaya çok yaklaştıkalrını ancak işi biraz uzattıklarını belirterek, güzel olanaın zoru başarmak olduğunu Süper Lig^e yükseldikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Öte yandan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ve futbolcular ise basın toplantısına katılmadı.