Kocaelispor, Teknik Direktör Ekrem Albayrak İle Yollarını Ayırdı

Spor Toto 3. Lig'e düşen Kocaelispor, sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Ekrem Albayrak ile yollarını ayırdı.

Albayrak, AA muhabirine, Kocaelispor'da iyi ve kötü günler yaşadıklarını belirterek, kulübün zor günlerinde teknik direktörlük görevini üstlendiğini söyledi.

Sezon sonunda takımda oynayan futbolcuların teknik ve fiziki kapasitelerinin üst seviyeye çıktığını ifade eden Albayrak, ''Gelecek yıl mücadele edecekleri Spor Toto 3. Lig'de takımın moral ve motivasyonu yüksek olacak. Ligin son haftalarında iyi sonuçlar elde ettik. Takımda mücadele eden futbolcuların kendine güvenmelerini sağladık. Son haftalarda tam anlamıyla takım olduk'' diye konuştu.

Albayrak, ligden düşmelerinin kesinleşmesine rağmen, bütün maçlarda kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Futbolcuların gelecekleri açısından iyi antrenmanlar yaptık. Play-off ve şampiyonluk için mücadele eden takımlarla iyi mücadele ettik, puanlar kazandık. Genç futbolcularla tecrübeli futbolcuların kaynaşması için zamana ihtiyacımız vardı. Kötü günlerimizde bu kaynaşmanın sağlanamamasının sıkıntısını yaşadık. Fakat son haftalarda uyumu sağladık ve puanlar kazanmaya başladık. Bıraktığım takım, 2 Lig'de mücadele edebilecek kapasitede. Kocaelispor'a önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar için başarılar diliyorum.' '

Kaynak: AA