Elazığspor Yönetim Kurulu, Bülent Uygun'la Yola Devam Kararı Aldı

Elazığspor Yönetim Kurulu, Ankara’da yapılan toplantı neticesinde, teknik direktör Bülent Uygun'la yola devam kararı aldı.

Ankara'da Selçuk Öztürk Başkanlığı'nda toplanan Elazığspor yönetimi, dış transfer için 7.5 Milyon TL’lik bütçe oluşturarak, teknik direktör Bülent Uygun'la yola devam kararı aldı. Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, konuya ilişkin olarak bir basın bildirisi yayınlayarak, maddi açıdan yalnız bırakıldıklarını belirtti.

Öztürk, "Yazılı ve görsel basında yönetim kurulumuz ve teknik direktör Bülent Uygun’un istifa edeceği yönünde haberler çıkmıştır. Bu süreçte değerli milletvekillerimiz ve değerli Belediye Başkanımız ile birlikte büyük bir gayret göstermemize rağmen, maddi açıdan maalesef yalnız bırakıldık. Bu zorluklar ve imkansızlıklara rağmen Elazığ’ın ve Elazığspor’un geleceği adına gerek şahsım, gerekse de Teknik Direktörümüz Bülent Uygun’un ciddi fedakârlıklar yaparak, Ankara’da Futbol Şube Sorumlumuz Nazmi Yıldız’ın da yer aldığı toplantı neticesinde, 7.5 Milyon TL dış transfer bütçesi ayrılarak, Yönetim Kurulu olarak teknik direktörümüz Bülent Uygun ile devam kararı almış bulunuyoruz. Bu bütçe çerçevesinde transfer komitemizin yapacağı transferleri ve geçen sezondan kadromuzda kalacak olan 18 futbolcumuzu, teknik direktörümüz Bülent Uygun en iyi şekilde lige hazırlayacaktır" dedi.

Kaynak: İHA