Abdullah Avcı, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

A Milli Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

A Milli Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konakladığı otelde basın mensupları ile bir araya geldi. Yemeğin ardından Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Finlandiya maçında Rüştü'den sonra kaptanlık bandını takan Emre Belözoğlu'nun iyi çalıştığını belirten A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Emre'nin takımın en deneyimli, en tecrübeli en kaliteli oyuncularından bir tanesi olduğunu söyledi.

Avrupa'daki Türk kökenli oyuncuları takip eden scott ekibinin olduğunu dile getiren Avcı, "Burası Türk Milli Takımı. Onlar da milliyetçilik duyguları ön planda olan ve bu duyguları da zaman zaman her türlü ifade eden vatandaşlarımız. Takip ediyoruz ve onlar da son derece doğru doğru geri bildirim veriyorlar" dedi.

Avrupa'da zorlaşan hayat şartlarının aileleri, çocuklarını para kazanmak için spor dışında çeşitli mesleklere yönlendirdiklerini bunun bir tehlike olup olmayacağı yönündeki soruya Abdullah Avcı, "Her ikisini de organize edebileceklerini düşünüyorum. Sadece Avrupa'daki değil Türkiye'deki ailelere ve oyunculara da söylüyorum. Hayatlarını doğru planlarlarsa futbolu ve eğitimi bir arada götürebilecekleri bir durum oluşturabilirler. Bu fedakarlık isteyen bir şey. Bir oyuncunun futbol sevgisi varsa bunu da halledebilir diye düşünüyorum" dedi.

Finlandiya maçında ortaya koyduğu oyunla beğeni toplayan Emre Belözoğlu ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Abdullah Avcı, "Emre geldiğinden beri son derece iyi çalışıyor. Dünkü performansı da son derece iyiydi. Bizim takımın en deneyimli en tecrübeli en kaliteli oyuncularından bir tanesi. Bu performansının devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA