Galatasaraylı Ayhan Akman, Final Maçının Başlama Vuruşunu Yaptı

Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, Kırşehir’de Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda final maçının başlama vuruşunu yaptı.

Akman'a burada spor spikeri Erdoğan Arıkan da eşlik etti.Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Kırşehir Şubesi ile Kırşehir Memurlar Derneği (KIRMED) tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvasında final maçı bugün yapıldı. Çekişmeli geçen maçlar sonunda ise finale Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü takımları kaldı. Final maçına ise Galatasaray futbolcusu Ayhan Akman ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ve TRT Spor Kanalı Koordinatör Yardımcısı Yaşar Kefeli, onur konuğu olarak katıldı.

Seyircilerin yoğun tezahüratları arasında final maçının başlama vuruşunu yapan Akman ve Arıkan, daha sonra kendilerine uzatılan formaları imzaladı. Çocukların oldukça ilgi gösterdiği Akman ve Arıkan’a Kırşehirpor forması ve plaket hediye edildi.Öte yandan ise Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oynanan final maçını ise Milli Eğitim Müdürlüğü 3-2 kazanarak şampiyon oldu.