Hamit Altıntop: Önemli Olan Kazanmaktı

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Hamit Altıntop, "Önemli olan kazanmaktı. Hocamızla bazı arkadaşlar ilk defa maça çıktı. Her zaman sonuç önemlidir. En iyi şekilde hocamızın dediğini uygulamaya çalıştık. Çok güzel iki gol attık. Bunu da antrenmanlarda çalışmıştık. İnşallah böyle bir duyguyla hedeflerimize ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Türkiye'ye transer olacağı yönündeki sorulara ise Hamit, "Bu ilk defa olmadığı için ben bu konuya hiç girmek istemiyorum. Milli takımdayım faydalı olmak istiyorum. Yeni hocamızla yola çıktık. Hedefimiz belli. Bunu en iyi şekilde alnımızın akıyla başarıcağımızı düşünoyurum." ifadelerini kullandı. Mehmet Topal ise "4 - 5 gündür iyi çalıştıklarını dile getirerek, "İlk yarı takım olarak iyi oynadık; bunu da 2 golle yansıttık. Yeni ve genç bir takım. Arkadaşlık da çok iyi. Umut ediyorum ki bu grup, milli takımı en iyi yerlere getirecek." diye konuştu.

Nuri Şahin de A Milli Futbol Takımı'nı iyi yerlere taşımak için burada olduklarını belirterek, gol atmanın da kendisini mutlu ettiğini söyledi.