Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 8 Oyuncu İle Yollarını Ayırıyor

Sezonu istediği yerde bitiremeyen Bank Asya Birinci Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 8 futbolcusu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Teknik heyetin raporları doğrultusunda yeni sezona genç ve dinamik bir kadro ile devam kararı alan mavi – beyazlılar iskelet kadrodaki bazı isimlerle yeni sezonda birlikte olmayacağı ifade edildi.Kulüplerine verdikleri hizmetlerden dolayı futbolculara teşekkür eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, “Teknik heyetimizle görüşmelerimiz doğrultusunda bazı arkadaşımıza kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Genç ve hedefi olan 2. ve 3. liglerdeki yetenekli futbolcularla görüşüyoruz. Teknik direktörümüz şu anda Denizli’deki maçlarda futbolcu taraması yapıyor. Sezon içerisindeki bize gelen 89 – 90 doğumlu çıkış yakalayan genç oyuncular var, bunların transfer çalışmasına başladık.” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kazım Sarı, Kenan Aslanoğlu, İlhan Aslanoğlu, Uğur Işıkal, Mithat Yaşar, Turgay Gölbaşı, Vahap Işık ve Gökhan Çalışır’ın kendilerine kulüp bulmaları istendiği belirtildi.