Bayrampaşa ve Kahramanmaraşspor, Spor Toto 2. Lig'e Yükseldi

Spor Toto 3. Lig'de oynanan play-off final maçları sonucunda Bayrampaşa ve Kahramanmaraşspor, Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.

Buca Arena'da oynanan Hacettepe - Bayrampaşa final maçında Hacettepe'yi 2 - 1 mağlup eden Bayrampaşa, 53 yıllık tarihinde ilk kez Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Bayrampaşalı futbolcular, sevinçlerini kendisini desteklemeye gelen taraftarlarıyla paylaştı. Bayrampaşa'ya kupasını Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyeleri Arif Koşar ve Edip Eren verdi. Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta ikinci olarak play-off'a yükselen Bayrampaşa, ilk maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u yenerek finale yükselmişti.

KAHRAMANMARAŞSPOR DA MANİSA'DA KAZANDI

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan diğer final maçında ise Kahramanmaraşspor ise normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçta, penaltılar soncunda Belediye Bingölspor'u 4-2 yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.Kahramanmaraşspor'a kupasını Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyeleri Arif Koşar ve Edip Eren verdi.Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta beşinci olarak play-off'a yükselen Kahramanmaraşspor, ilk maçında Keçiörengücü'nü 2-0 yenerek finale yükselmişti.