2012 Londra Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunlar Hazırlık Toplantısı

2012 Londra Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunlar Hazırlık Toplantısı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan başkanlığında yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Baykan’ın yanı sıra Spor Genel Müdür Yardımcıları Tamer Taşpınar ve Mehmet Kocatepe, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Usta, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Asbaşkanı Demirhan Şerefhan, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ozan Çetiner, Yüksek Performans Birimi Başkan Vekili Mehmet Özal ile olimpik ve paralimpik federasyonların başkan ile yetkilileri katıldı.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, toplantıda yaptığı konuşmada olimpiyat oyunları ve paralimpik oyunlarda bireysel davranışlar yerine takım olarak hareket edilmenin önemini vurguladı. Federasyonlara seslenen Baykan, Londra’da yapılacakların tek bir noktadan kontrol edilmesinin, olası aksaklıkların önüne geçilmesini sağlayacağını ifade etti.

Toplantıda yaklaşık 2 ay kalan Londra Olimpiyat Oyunları’yla ilgili yapılan son çalışmalar gözden geçirildi. Eksiklerle ilgili görüş alış-verişinde bulunuldu ve neler yapılması gerektiği konuşuldu.

Toplantının ardından Genel Müdür Baykan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunlar’da milli sporcuların kullanacağı malzemeleri inceledi .

Kaynak: İHA