Uruguaylı Futbolcu Forlan: Moskova Trafiğinden Etkilendim

Rusya Milli Futbol Takımı ile hazırlık maçı için Moskova’ya gelen Uruguay takımının oyuncusu Diego Forlan yollardaki yoğun trafiğin kendisini şaşırttığını söyledi.

Forlan, “Moskova trafiği dikkatimi çok çekti.” diye konuştu.

Rusya – Uruguay maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Diego Forlan, Moskova ve milli takım ile ilgili izlenimlerini dile getirdi. Forlan, Rusya milli takımında iyi forvet oyuncuların olduğunu belirterek atak oyunlarından hoşlandığını ifade etti.

Rusya’yı beğendiğini ve güzel olduğunu belirten Uruguaylı golcü yoğun trafiğin kendisini şaşırttığını dile getirdi. Forlan, “Otobüste seyahat ettiğimiz sürede ilk beni etkileyen Moskova trafiği oldu. Zaten bu yüzden antrenmana da geç kaldık.” şeklinde konuştu.

Rusya Milli Futbol Takımı turnuva öncesi Uruguay takımıyla hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma Moskova saati ile 20.45’te 25 Mayısta oynanacak.Rus milliler, şampiyonada Polonya Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti’nin bulunduğu A Grubu’nda yer alıyor. Rusya ilk maçını 8 Haziran'da Polonya’nın Wroclaw kentinde Çek Cumhuriyeti ile yapacak .