İhbar Üzerine Kulüp Binasına Gelen Polis, Yerinde Bulunamayan Eşyaları Eski Yöneticilerin Götürdüğünü Belirledi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yimpaş Yozgatspor'da hırsızlık olduğu ihbarı üzerine kulüp binasına gelen polis, yerinde bulunamayan eşyaları eski yöneticilerin götürdüğünü belirledi.

Edinilen bilgiye göre, kulüp binasındaki yemekhanede bulunan masa ve sandalyelerin yerinde olmaması üzerine yöneticiler hırsızlık ihbarında bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kulüp çalışanlarının bilgisine başvurdu.

Futbolcuların odalarındaki televizyonların da daha önce götürüldüğünü belirten bir kulüp çalışanı, ''Yozgatsporlu yöneticiler istifalarını verdikten sonra futbolcuların odalarında bulunan televizyonları götürdü. Önceki akşam saatlerinde de yemekhanede bulunan masa ve sandalyeleri götürdüler. 'Bunları biz getirdik, biz götürüyoruz' dediler'' diye konuştu.

Polis, eşyaların eski yöneticiler tarafından götürüldüğünün anlaşılmasının ardından işlem yapmayarak kulüp binasından ayrıldı.

Bu arada, geçen hafta görevinden istifa eden kulüp müdürü Emin Sarıkaya, kulüp binasındaki özel eşyalarını aldığını belirterek, ''Masa ve sandalyeleri de bir otelden daha önce emanet almıştık. Yönetimden istifa edince eşyaları otele iade ettik'' dedi.

Sarıkaya, konudan kulüp çalışanlarının da haberdar olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA