Entes CUP'da Şampiyon EMO

Antalya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Entes Cup Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyonluğu Antalya Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) elde etti.

Antalya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Entes Cup Halı Saha Futbol Turnuvası'nda 16 takım mücadele etti. TEDAŞ, TEİAŞ gibi resmi kurumların yanı sıra İstanbul Elektrik, Akel-Betaş Elektrik, Erciyes Elektrik, 07 Panelsan, Gemsan Pano, Skut-Tekno Enerji, Hekimoğlu Pano, İstanbul Elektrik, Levent Elektrik ve Haksat Elektrik firmalarının katıldığı turnuva çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Park Antalya Spor Kompleksi sahalarında oynanan final müsabakalarında EMO şampiyon olurken, Akel-Betaş Elektrik ikinci, İstanbul Elektrik ise üçüncü oldu. Şampiyon takıma ödülünü Entes Pazarlama Satış Direktörü Kadir Aydın verdi. 2012 Entes Cup gol kralı EMO oyuncuları Emre Afşar ve Hasan Yıldız olurken, en centilmen takım 07 Panelsan, en iyi kaleci ise Haksat Elektrik'in kalecisi Ali Rıza Işıklı seçildi.

Turnuva sonunda düzenlenen törende, katılan tüm takımlara teşekkür eden Entes Antalya Bölge Müdürü Hakan Kuş, maçları yöneten hakemler Kemal Arda ve Ethem Türkışık'a da birer teşekkür plaketi verdi.

Entes Cup Türkiye Şampiyonu Antalya Elektrik Mühendisleri Odası, 8-9-10 Haziranda tarihlerinde Denizli'de gerçekleşecek olan Türkiye şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek .

Kaynak: İHA