Spor Toto Süper Lig İçin Finalist Adanaspor'un Rakibi Yarın Belli Olacak

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı play-off finaline yükselen ilk takım oldu.

Adanaspor'un rakibi ise yarın oynanacak Kasımpaşa - Konyaspor maçının ardından belli olacak. Konya'da oynanan ilk maçı Kasımpaşa 2 - 0 kazanmıştı.Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı play-off maçlarının ilk finalisti Adanaspor oldu.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan maçta Adanaspor deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek finale yükseldi. FIFA kokartlı hakem Yunus Yıldırım'ın yönettiği maçta Adanaspor'un golünü Yaser Yıldız attı. Bu eşleşmenin ilk maçında Adanaspor kendi sahasında da Çaykur Rizespor'u 3-1 yenmişti. Bu sonuçlarla Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'e yükselmek için final oynamaya hak kazandı.

ADANASPOR'UN RAKİBİ YARIN BELLİ OLACAK

Bu arada play-off'un diğer eşleşmesinde ise Kasımpaşa ile Konyaspor, yarın saat 18.30'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak. Maçta FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. İlk maçta Kasımpaşa deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup etmişti.

FİNAL 27 MAYIS PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Bu müsabakalarda galip gelen takımlar tarafsız sahada tek maç eleme usulünde final müsabakası yapacak. 27 Mayıs Pazar akşamı oynanacak finali kazanan kulüp, Spor Toto Süper Lig'e yükselecek .