“Mahalleler Arası Futbol Turnuvası” Sona Erdi

Bu yıl ikincisi yapılan “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası”nda dereceye giren takımlar kupalarını EBKM'de düzenlenen törenle aldılar.

AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları'nın bu yıl ikincisini düzenlediği “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası” kupa töreniyle son buldu. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen kupa törenine, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Menderes Türel, Sadık Badak ve Gökçen Enç ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve çok sayıda davetli katıldı.

Şöhretler Halı Sahası'nda düzenlenen turnuvada Gülveren Mahallesi birinci, Şafak Mahallesi ikinci, Fevzi Çakmak Mahallesi de üçüncü sırada yer aldı. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın en centilmen takımı ise Güneş Mahallesi Muşlu Kardeşler ile Teomanpaşa Mahallesi Mepaş takımları oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 36 takımın yer aldığı ve 7 hafta süren “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası” ile mahalleler arasında dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağladıklarını söyledi.

Törende, AK Parti Antalya Milletvekilleri; Hüseyin Samani, Menderes Türel, Sadık Badak ,Gökçen Enç ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, dereceye giren takımlara kupalarını verdiler .

Kaynak: İHA