Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Zico İle Görüşüyoruz

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görevden alınmasının ardından hoca arayışlarını hızlandırdıklarını söyledi.

Beşiktaş Milangaz'ın, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final 4. maçında Galatasaray Medical Park'ı 84-73 yenerek finale kaldığı maçın ardından Cihan muhabirine konuşan Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'a layık, kulübün büyüklüğünün farkında olan bir teknik direktörü takımın başına getireceklerini söyledi.

Başkan Orman, Zico isminin gündemde olduğunun hatırlatılması üzerine ise, "Beşiktaş'a layık olacak bir hocayı takımın başına getireceğiz. Bir çok hoca ile görüşüyoruz, görüştüğümüz hocaların arasında Arthur Zico da var. Zico ile görüşmelerimiz sürüyor, belli bir mesafe de katettik." diye cevap verdi.Bu arada Irak Milli Takım Teknik Direktörü ve Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Arthur Zico ile pazarlıkların sürdüğü, Brezilyalı teknik adamın avukatının da sözleşme şartları üzerine hazırlık yaptığı öğrenildi.

FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Brezilyalı çalıştırıcı 2006-2008 yıllarında Fenerbahçe'de çalışmış, ilk sezonunda takımı şampiyonluğa taşımış ertesi sezon da ise Şampiyonlar Ligi'nde sarı-Lacivertlilere çeyrek final oynatarak tarihi bir başarı yaşatmıştı.Avrupa'da başarılı olmasına karşın sezon sonunda şampiyonluk gelmeyince Zico ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılmıştı.