Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

Siirt'te öğretmenler arası masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Turnuvanın final maçını izleyen ve ödülleri veren Vali Musa Çolak, bu tür etkinliklere katılan herkesin kazanıp kazanmadığına bakılmaksızın kazanmış sayıldığını söyledi.

Siirt Öğretmenler Derneği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Masa Tenisi Federasyonu Siirt İl temsilciğinin SEKBİLDER Gençlik Merkezinde ortaklaşa düzenlediği ve üç gün süren turnuvaya 20 okuldan 50 öğretmen katıldı.

Final maçını izleyen Vali Musa Çolak katılan bütün öğretmenleri kutladı ve sporun kardeşlik birlik beraberlik duygularını pekiştirdiğini söyledi.

Vali Çolak, “Spor birlik kardeşlik ve hoşgörüdür. Bu nedenle bu tür turnuvalara katılanlar arasında kazanan kaybeden olmaz. Bana göre katılan herkes kazanmıştır. Bu nedenle katılan bütün öğretmenleri kutluyorum” dedi.

Vali Çolak turnuvada ilk üç dereceyi paylaşan Ticaret Meslek Lisesinden Erkan Demir, Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu'ndan Bülent Koyuncu ve 75 ci Yıl İlköğretim Okulunda Bülent Oygur adlı öğretmenlere ödüllerini verdi. Turnuva birincisine 150, ikincisine 100 ve üçüncüsüne de 50 TL ödül verildi.

Ayrıca bütün katılımcılar da katılım belgesi ile ödüllendirildi .

Kaynak: İHA