Argıncık Lisesi’nde Futbol Şöleni..

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Argıncık Lisesi’nde Futbol Şenliği düzenlendi.

Argıncık Lisesi beden eğitimi öğretmenleri Duygu Opak ve Nihat Kahraman tarafından düzenlenen Argıncık Lisesi Futbol Şenliği’ne Tüfad Başkanı Osman Yozgat, Erciyesspor Kaptanı Fatih Kılıçkaya, Kayserisporlu eski futbolcu Mustafa Türkmen ,Okul Sporları İl Koordinatörü Gökmen Başoğlu Argıncık Lisesi Okul Müdürü Alper İbrahim Bişkin, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen turnuvada mücadele eden 12 fen A - 12 sosyal A sınıflarının final maçı çekişmeli geçti. Maçın son dakikalarına kadar 0-0 beraberliği koruyan 12 sosyal sınıfı 85 . dakikada Yasin’in attığı gol ile öne geçerek maçın ve şampiyonluğun sahibi oldu. Maçın ardından Şampiyon takımın madalya ve ödüllerini TÜFAD Başkanı Osman Yozgat verirken, ikinci olan takımın ödüllerini Erciyesspor Kaptanı Fatih Kılıçkaya, madalyalarını da Kayserisporlu eski futbolcu Mustafa Türkmen verdi .

Okul Müdürü Alper İbrahim Bişkin Şenliğin ödül törenin de yaptığı konuşma da konuklara geldikleri için teşekkür ederek çiçeklerini takdim etti ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören Erciyes Üniversitesi müzik bölümü öğrencilerinin verdiği konserle sona erdi .

Kaynak: İHA