Teklerde Michael Linzer, Çiftlerde İse Mevrik Bones ve Sebastiyan Lavie İkilisi Şampiyon Oldu

Tarsus ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ''Tarsus Cup 2012 Uluslararası Tenis Turnuvası'' sona erdi.

Tarsus Kaymakamlığı himayesinde belediye ile Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin işbirliğinde düzenlenen turnuvada, Avusturyalı Michael Linzer teklerde şampiyon olurken, çiftlerde ise Avusturyalı Mevrik Bones ve Yeni Zelandalı Sebastiyan Lavie ikilisi kürsüye çıktı.

Şampiyon Linzer'e kupasını veren Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, yaptığı konuşmada, Tarsus Tenis Kulübü'nün güzel bir turnuvaya imza attığını söyledi.

Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Güldibi, bu etkinliğin ilerleyen yıllarda daha da genişlemesi temennisinde bulundu.

Linzer de turnuvaya katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, ''Bu, benim Türkiye'de kazandığım 15'inci turnuva. Finalde karşılaştığım Dieter Kindlmann, çok iyi bir sporcu. Kendisini tebrik ediyorum. Turnuvaya emeği geçenlere de teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Turnuvaya destek veren firma ve kurumlara plaket verilen ödül törenine Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırım, Tenis Kulübü Başkanı Levent Alpaltaş ve sporseverler katıldı.

Kaynak: AA