Orduspor'da Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

Orduspor, Spor Toto Kupası Grubu'nda yarın sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı.

19 Eylül Stadı'nda, teknik direktör Hector Cuper gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan Yalçın Ayhan ve Emre Özkan ile sakatlığı bulunan Selçuk Şahin katılmadı. Kaleci Saso Fornezzi ile Abdulkadir Kayalı takımdan çalıştı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan mor-beyazlı ekip, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Karadeniz ekibi, antrenman sonrası tesislerde kampa girdi.

Bu arada kulüp yetkilileri, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yenileme ve bakım çalışmalarının yapıldığını, bu nedenle Orduspor'un yeni sezona kadar antrenmanlarını 19 Eylül Stadı'nda gerçekleştireceğini belirtti.

Tesislerde yer alan 2 antrenman sahasından 3 nolu olarak bilinen eski sahanın yıkılarak yeniden yapıldığını vurgulayan yetkililer, diğer sahanın ise zemininde çalışma gerçekleştirilerek bakımının yapılıp, lige hazırlanacağını ifade etti.

-Orduspor-Ankaragücü karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı

Spor Toto Kupası Grubu'nda yarın 19 Eylül Stadı'nda oynanacak Orduspor-Ankaragücü karşılaşmasının bilet fiyatları da kale arkası 5, maraton 10, kapalı A-B 20 lira olarak belirlendiği ve satışına başlandığı kaydedildi .

Kaynak: AA