Galatasaray: 0 - Trabzonspor: 0

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 4. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki mücadelede iki takımın çabası da gol getirmedi ve karşılaşma başladığı gibi 0 - 0 berabere sona erdi

. Bu skorla lider Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 3'e çıkardı. Konuk Trabzonspor ise puanını 32 yaptı. 55. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Alanzinho'nun sağ çaprazdan vuruşu yan ağlarda kaldı.

56. dakikada Elmander'in pasında ceza alanı içinde topla buluşan Engin Baytar'ın vuruşu kaleci Tolga'da kaldı.

63. dakikada Burak Yılmaz'ın ceza alanı dışından sert şutu az farkla yandan auta çıktı.76. dakikada Selçuk İnan'ın kullandığı köşe atışında kaleci Tolga topa boşa çıktı. Arka direkte Necati Ateş'in yakın mesafeden boş kaleye yaptığı vuruş direk dibinden auta çıktı.

83. dakikada Galatasaray'dan Eboue'nin sağdan ortasında Milan Baros'un kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı. 87. dakikada ani gelişen konuk takımın atağında Henrique'nin pasında topla buluşan Burak'ın vuruşunu kaleci Muslera son anda ayakları ile çıkardı.Kalan dakikalarda ve 5 dakikalık uzatmada da gol olmayınca mücadele golsüz sona erdi.