Safvet Koleji’nin Başarılı Öğrencilerine Hakan Şükür’den Ödül

Bursa İnegöl’de eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Özel Nilüfer Safvet Koleji’nin ulusal ve uluslar arası olimpiyatlarda derece alan öğrencileri Galatasaray ve Milli Takım'ın unutulmaz futbolcusu, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür tarafından ödüllendirildi.

Özel Nilüfer Safvet Koleji Okul Müdürü Bayram Yayla, “Okulumuz öğrencileri en son 8 ülkenin katıldığı 8.nci Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasında Türkçe ve Sosyal Bilgiler dalında birinci olarak altın madalya kazanırken, 49 ülkeden 7600 projenin yarıştığı Uluslararası E-Biko Bilişim Olimpiyatı'nda da Dünya üçüncülüğünü elde ettiler. ' dedi.

Öte yandan Müdür Yayla, Kenya'da düzenlenen Uluslararası Çevre Olimpiyatı 'nda finale kaldıklarını bu derecelerin sadece son on gün içinde elde ettiklerini belirtti.

'Ödül töreninde size en büyük tavsiyem derslerinize çok iyi çalışmanızdan ziyade istikrarlı bir şekilde çalışmanızı sürdürmenizdir.” diyen eski futbolcu Hakan Şükür, “Çok okumanız, çok çalışmanız bilhassa derslere çok çalışmanız ve iyi okullar kazanmamız lazım. Ben burası öğretim yuvası olduğu için değil, her yerde bunları söylüyorum. Genç bir nüfusa sahibiz. Bu kadroları sizlere teslim edeceğiz. Çok çalışmamız gerekiyor. Ve bunları yaparken bizi biz yapan değerlerden de uzaklaşmamanız gerekiyor.” şeklinde nasihatte bulundu. Daha sonra dereceye giren öğrenciler ödüllerini İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin 'in elinden aldılar.