Altınordu Kulübü Başkanı Mustafa Bilen Açıklama Yaptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Altınordu'nun kulüp başkanı Mustafa Bilen, Pazar günü ligde kalmak için gerekli sonucu alacaklarına inandığını ifade etti.

İzmir Gücü Spor Vakfı yönetimi, Pazar günü Adana Demirspor'u konuk edecek Altınordu'ya moral yemeği verdi.

İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, kümede kalma mücadelesi veren Altınordulu futbolculara, ''İzmir için Altınordu Spor Kulübü'nün önemi büyüktür. Sizler Pazar günü İzmir futbolunun başarısı için de sahada mücadelenizi sürdüreceksiniz. İnançla oynayıp, Altınordu'yu ligde bırakacak sonucu alacağınıza eminim. Yeni sezonda Altınordu'ya katkı sağlamak için bazı çalışmalar içindeyiz'' dedi.

Kulüp Başkanı Mustafa Bilen, kendilerini zor günde yalnız bırakmayarak, destek veren İZVAK yönetimine teşekkür ederek,''Gerçekten zor bir maça çıkacağız. Ancak bu hafta Altınordu'nun ne kadar çok sevildiğini ve kulübümüze değer verildiğini bir kez daha gördüm. Avea ve TTNet projelerinin hayata geçmesinde Altınordu'ya destek olan İZVAK yönetiminin yaklaşımları bizlere güç veriyor. Pazar günü bu takım ligde kalacak. Bizler inandık, futbolcular olarak sizler de bu son 90 dakikada tüm gücünüzü sahaya yansıtın, bizi sevindirin'' diye konuştu.

Takım kaptanı Bayram Çetin ise Altınordu ve İZVAK yönetimine galibiyet sözü verdi.

Beklenmedik puan kayıplarıyla düşme potasına gerilediklerini dile getiren Bayram Çetin, ''Pazar günü kazanıp, bu sezonu kazasız kapatmak amacındayız. İzmirli sporseverler bizi tribünde yalnız bırakmasın'' dedi .

Kaynak: AA