Baykan Stantları Gezdi

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 30.Uluslararası Gençlik Haftası nedeniyle Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde kurulan stantları ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 15-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve bu yıl 30’ncusu kutlanan uluslararası gençlik haftası sebebiyle Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 81 ilin gençlik ve spor il müdürlükleri ve 60 spor federasyonunun açtığı stantları gezen Baykan, gençlerle sohbet ederek onlarla birlikte çeşitli aktivitelere katıldı.

Ziyarette Baykan’a, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya, Spor Genel Müdür Yardımcıları Tamer Taşpınar ile Mehmet Kocatepe eşlik etti.

İllerin kendi yöresel ürünlerini tanıttığı stantlarda ikramları kabul eden Baykan, gençlerle kimi zaman ebruli yaptı, kimi zaman da masa tenisi oynadı. Federasyonların kurdukları stantlarla da yakından ilgilenen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, atıcılık, badminton, halter, okçuluk sporlarındaki hünerlerini sergiledi.

Baykan, Akkaya, Taşpınar ve Kocatepe son olarak Arnavutluk ile Gürcistan’dan gelen ekiplerin dans gösterilerini izleyerek, Atatürk Kültür Merkezi’nden ayrıldı .

Kaynak: İHA