Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, Çaykur Rizespor karşısında iyi bir avantaj kazandıklarını, bunu rövanş maçında da sürdürmek istediklerini belirtti.

Eriş, Play-Off ilk maçında sahalarında 3-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, yakaladıkları avantajlı skoru Rize'de oynanacak ikinci maçta da sürdürmek istediklerini söyledi.

Performanslarının yükseldiğini kaydeden Eriş, takımın ve taraftarların çok iyi birliktelik yaşadığını kaydetti.

Adanaspor'un eski günlerine dönmesi için çaba sarf ettiklerini anlatan Eriş, ''İlk ayağı iyi geçtik. İnşallah ikinci ayağı da istediğimiz gibi bitiririz. Bir müsabaka daha var, ayaklarımız yere sağlam basmalı. İyi bir avantaj kazandık umarım bunu Rize'de de sürdürürüz'' diye konuştu.

Eriş, maç 3-0 olduktan sonra hemen gol yediklerine işaret ederek, ''Gol yemeseydik daha avantajlı bir halde giderdik ama çok şükür çok önemli bir rakibe karşı, çok önemli bir galibiyet aldık. Buradan kazanıp gitmek istiyorduk. Bunu da başardık'' dedi.

-Çaykur Rizespor cephesi-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak da rövanş maçında skoru lehlerine çevirmek için çaba göstereceklerini belirterek, sahalarında oynanacak maçı kazanabileceklerini söyledi.

İlk yarıda iyi oynadıklarını ancak ikinci yarıda yedikleri ilk golün ardından bazı hatalar yaptıklarını anlatan Bulak, hakemin Adanasporlu futbolcuların agresif hareketlerine müsaade ettiğini ileri sürdü.

Bulak, Çaykur Rizespor camiasının hakem camiası ile bir sıkıntısı olmadığını belirterek, ''Ama hakem camiasının bir sıkıntısı var mı- Onu anlamış değilim. Geldiğim günden beri her maçımızda maalesef 2'ye 1'li pozisyonlarda aleyhimize çalınıyor. Bunu anlamış değilim. Herkesin kendini sorgulaması lazım. Tabi biz de kendimizi sorgulayacağız'' dedi.

Bulak, ligin son haftasında oynadıkları Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçında da çeşitli hakem hatalarına maruz kaldıklarını savundu .

Kaynak: AA