A Milli Kadın Basketbol Takımı Çalışmalarına Devam Ediyor

2012 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri’ne hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımı, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda hazırlıklarını sürdürüyor.

İstanbul’da 14 Mayıs Pazartesi günü kampa giren ay - yıldızlı ekip 4 günlük çalışma periyodunu geride bıraktı.Bu sabah yapılan çalışmanın ilk saatinde milliler, Kondisyoner Ozan Şirikçi tarafından çalıştırılırken, ikinci saatte ise Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde basketbol antrenmanı yaptı. Ay Yıldızlılar, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yarın da 11.00-13.00 saatleri arasında bir çalışma gerçekleştirecek.A Milli Kadın Basketbol Takımı 20 Mayıs Pazar gününü dinlenerek geçirdikten sonra 21 Mayıs Pazartesi günü ikinci etap çalışmaları için Antalya’ya gidecek.

Milli oyuncu Gülşah Akkaya, kampın geride kalan 4 gününü değerlendirirken, “Takım olarak iyi çalışıyoruz. Önümüzde yaklaşık 40 günlük bir süre daha var ve bu zaman diliminde hazırlık maçları da oynayarak tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Hedefimiz belli. Olimpiyatlara gitmek istiyoruz. Bunun için de elemeleri geçmemiz gerekiyor. Geçen sene final oynayarak bu hakkı kazandık. Ben inanıyorum ki; Ankara’da basketbolseverlerin bize vereceği destek ile daha da güçlenip, her sporcunun hayal ettiği bir şeyi başaracağız. Takım olarak buna inancımız tam.” dedi.