Emre, Atletico Madrid'e İmza İçin 1 Haziran'ı Bekliyor

Fenerbahçe'yle sözleşmesi bu ay sonunda bitecek olan Emre Belözoğlu, Atletico Madrid'le önümüzdeki hafta içerisinde masaya oturacak.

Şu anda herhangi bir resmi anlaşma yok, transfer için ön görüşme yapıldı, yüzyüze görüşme için randevu alınmış durumunda. Resmi imza için ise 1 Haziran 2012 bekleniyor.Transfer görüşmesinin önümüzdeki hafta Madrid'te yapılacağı belirtilirken, Radyospor'un haberine göre Madrid'te gerçekleşecek görüşmede Emre'nin temsil haklarını elinde bulunduran FlFA Menajeri Ahmet Bulut'un yanısıra Bulut'un ortağı, dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes de yer alacak.

ATLETİCO, SERBEST BİR OYUNCU OLDUĞU İÇİN EMRE'YE SICAK BAKIYOR

Atletico Madrid'in CEO'su Miguel Angel Gil, Emre'nin serbest bir oyuncu olması, dolayısıyla transfer ücreti ödenmeden transfer edilebilecek olması nedeniyle milli futbolcunun transferine sıcak bakıyor. Ayrıca Arjantinli teknik direktör Simeone'nin kadro derinliği yaratmak yönündeki talebi Emre'nin transfer olasılığını da güçlendiriyor. Atletico Madrid, şu anda Kolombiya'da özel bir turnuvada yer alıyor. Bu nedenle Emre'yle yapılacak görüşme önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştirilecek.

FENERBAHÇE'DEN ÇAĞRI YOK

Fenerbahçe Yönetimi, 29 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek ve serbest kalacak Emre ile şu ana kadar sözleşme yenilemek konusunda çağrıda bulunmadı. Bu Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kuruldan sonra da Fenerbahçe'yle Emre arasında herhangi bir görüşme yapılması beklenmiyor. Önümüzdeki hafta Madrid'te yapılacak görüşmede anlaşma sağlanırsa Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi Atletico Madrid forması giyecek.