Akhisar Belediye'den şampiyonluk turu

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Bank Asya 1. Lig Şampiyonluk Kupasını, Şehir Stadı'nda düzenlenen törenle aldı.

Futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler, kutlamalar için getirilen üstü açık otobüse binerek, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nden hareket edip, ilçede tur attı. Yol boyunca toplanan Akhisarlılar, otobüsteki futbol takımına sevgi gösterilerinde bulunarak, tezahürat yaptı. Bazı ilçe sakinleri de özel araçlarıyla takıma eşlik etti.

AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel de bir araca binerek, takım otobüsüne eşlik etti.

Tur atan otobüs, sevgi gösterisinde bulunan taraftarların oluşturduğu kalabalık nedeniyle sık sık durmak zorunda kaldı ve uzun süre hareket edemedi. Takım, daha sonra şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı Akhisar Şehir Stadı'na ulaşarak, burada da tezahüratlarla karşılandı.

Stattaki törene Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, TFF İcra Kurulu Başkanı Arif Koşar, Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılı da katıldı.

Daşöz, yaptığı konuşmada, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'un, Süper Lig'de Ege bölgesini temsil eden tek takım olduğunu hatırlatarak, başarılar diledi.

AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, başarıyı, büyük düşünerek gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Bugün büyük düşüncelerimizi tatbik ediyor olmanın mutluluğunun yaşıyoruz. Lütfen Süper Lig'de centilmenliğimizle örnek olalım'' dedi.

Kaymakam Kamil Köten, Süper Lig'deki tek ilçe takımı olan Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'u herkesin desteklemesini isterken, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla arayarak Akhisarlılar'ı tebrik ettiğini belirtti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımının şampiyonluğu hak ettiğini, Akhisarlılar'a bu sevinci yaşatmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Süper Lig'de de başarı için mücadele edeceklerini ifade etti.

TFF İcra Kurulu Başkanı Arif Koşar, daha sonra Bank Asya 1. Lig Şampiyonluk Kupası'nı Akhisar Belediye Gençlik ve Sporlu futbolculara verdi.

Futbolcular kupayla tur atıp, sevinçlerini taraftarlarla paylaşırken, kupa töreni de Ziynet Sali konseri ile devam etti .

Kaynak: AA