Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grubu ikinci sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, "Play-off maçlarında iyi mücadele edeceğimize inanıyorum" dedi.

Futbolculara moral amacıyla verilen kahvaltıya, Tarsus Belediye Başkanı Tarsus İdman Yurdu Kulübü Onursal Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, Başkan Yardımcısı Salih Erdoğan, Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, diğer yöneticiler ve oyuncular katıldı.

Oyuncuların oldukça moralli gözüktükleri kahvaltıda tüm katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Play-off maçlarının ilkinde 21 Mayıs 2012 Pazartesi günü Fethiye’de Siirtspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, "Normal sezonu grubumuzda lider bitirmek isterdik fakat olmadı. Ben 7 hafta önce göreve geldim. Geldiğim günden bu yana takımımız güzel maçlar çıkarmasına rağmen lider Hatayspor’u yakalayamadık. Oyuncularım ilk geldiğim günlerden olumlu yönde daha farklılar. Takım olma adına büyük yol kat ettiler. Takımımın play-off maçlarında iyi mücadele edeceğine inanıyorum" dedi.

Siirtspor maçını kazanarak final oynamak, final maçını da kazanarak Tarsus’a şampiyon olarak dönmek istediklerini kaydeden Dinçbudak, “Cuma gününe kadar Tarsus’ta çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cuma günü ise Fethiye’ye gidecek ve hafta sonu çalışmalarımızı orada sürdüreceğiz ve Pazartesi oynayacağımız Siirtspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Şu an eksik oyuncumuz yok” diye konuştu.

Kaynak: İHA